PRIJETNJA ZA DALIĆEVU DRUŽINU: / Snimka s treninga engleske reprezentacije upozorenje je za Vatrene, a u prvom planu je golman

Image
Foto: Screenshot

Engleska dočekuje Hrvatsku na Webleyju u nedjelju u sklopu Lige nacija

14.11.2018.
12:33
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za dva nadolazeća ogleda u Ligi nacija. Prvo će na rasprodanom Maksimiru Vatreni ugostiti španjolsku izabranu vrstu u četvrtak, a potom u nedjelju na Wembleyju odmjeriti snage s Engleskom.

Dalić najavio utakmice

Dva iznimno jaka dvoboja su pred igračima koje vodi izbornik Zlatko Dalić koji je i kazao što od njih očekuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuju nas dvije teške, važne i atraktivne utakmice, a posebno me veseli ova prva sa Španjolcima jer ćemo napokon igrati natjecateljski dvoboj pred svojim navijačima. Očekujem puni stadion i nastavak ljetnog zajedništva, uz našu dobru igru i osvajanje tri boda, kako bismo na Wembleyju odlučivali o prvaku skupine te ostali nositelji u ždrijebu kvalifikacija za Europsko prvenstvo."

Pickfordova majstorija

Jasno, za utakmice koje slijede pripremaju se i suparnici Vatrenih, a zanimljiv video stiže s treninga engleske izabrane vrste na kojem vlada dobro raspoloženje i na kojem pojedinci dokazuju svoje nogometne vještine. Jedan od njih je i vratar Engleske Jordan Pickford koji je pokazao da može zabiti pogodak udarcem iz kuta. Dobra je vijest što za to neće dobiti priliku za vrijeme same utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo