Objavljen VIDEO: Prvo su vikali 'Za dom spremni', a onda dobili batina!

Hrvatski navijači nisu se iskazali dan uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo između naše reprezentacije i Bugarske u Sofiji.

10.10.2014.
16:50
VOYO logo

Kao što smo i ranije pisali, dijelu navijača bugarski su huligani nakon kraće tučnjave oteli transparent s natpisom 'Uvijek vjerni Frankfurt' i kasnije se time pohvalili na internetu. No, isti ti pristalice Vatrenih su samo nekoliko sati ranije na stadionu Vasil Levski još jednom osramotili Hrvatsku.

Došli su dati podršku izabranicima Nike Kovača na večernjem treningu, ali uz nekoliko uobičajenih i primjerenih domoljubnih povika i pjesama, ponovno se čulo i zloglasno skandiranje 'Za dom spremni'. Izvikivanje ustaškog pozdrava, zbog kojeg Josip Šimunić još uvijek služi kaznu koju mu je izrekla FIFA (ukupno deset utakmica), snimio je i objavio bugarski portal Sportal.bg. Nepromišljenost navijača, ako se ponovi na večerašnjoj utakmici, mogla bi biti itekako skupa za HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.sportal.bg/video/aWQ9NzA1MzgmZW1i.html

Inače, za utakmicu u bugarskoj prijestolnici vlada manje zanimanje od očekivanja. Nedavni dvoboj u Ligi prvaka između Ludogoreca i Real Madrida bio je veći magnet za navijače, a večeras se na stadionu Levski očekuje između 20 i 25 tisuća gledatelja. Među njima bi trebalo biti i oko tisuću hrvatskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo