PRIJAVA PROTIV PAVASOVIĆA: / "Navijačima je poručio da je Marić divljač za odstrel"

Image
Foto: Miranda Cikotić
20.9.2015.
14:37
Miranda Cikotić
VOYO logo

Prema tvrdnjama Marićevog odvjetnika, Pavasović Visković je na najprimitivniji mogući način, verbalnim i fizičkim napadom na suca, dao signal "podivljalim" navijačima Hajduka da je Bruno Marić "divljač za odstrel" pa je, kaže, "doslovno linč suca" izbjegnut samo zahvaljujući pravodobnoj intervenciji splitske policije.

Pavasović Visković odbacuje prijetnje smrću

"Držim da je već i samo medijsko samodopadno priznanje kolege Viskovića da je izvrijeđao suca sramotno i govori o osnovanosti ove moje prijave, a na vama je da provjerite jesu li tvrdnje Brune Marića i brojnih medija da su mu od strane odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića upućene prijetnje smrću istinite", naveo je Gredelj u disciplinskoj prijavi pozivajući se na medijska izvješća, policijski zapisnik i kaznenu prijavu protiv Pavasović Viskovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Dalibor Urukalović

Bruno Marić

Odbacujući tvrdnje o prijetnjama, Pavasović Visković je izjavio Hini da je, nakon što je Marić dosudio jedanaesterac za Dinamo, rekao "kako ćete sada od ovolikog svijeta ovu vašu budalu živu odvesti odavde". Pavasović Visković kaže kako je pritom mislio na sigurnosni problem koji je u tom trenutku postao "više nego očit" te odbacuje navode po kojima je rekao "Bruno Marić ti večeras neće živ izaći iz Splita".

"Izrečenog se sadržajno ne odričem"

"Jako mi je žao što sam se iziritiran sramotnim i skandaloznim suđenjem gospodina Marića spustio na razinu rječnika koji u javnom diskursu smatram nedopustivim, međutim izrečenog se sadržajno ne odričem jer Marića doista smatram osobom koja već unatrag nekoliko godina u civiliziranoj zemlji ne bi imala mjesta u bilo kakvoj udruzi od društvenog značenja", rekao je Pavasović Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPLIT NA NOGAMA: /

"Ovo je svinjarija, došlo je vrijeme da se nešto promijeni"

Image
SPLIT NA NOGAMA: /

"Ovo je svinjarija, došlo je vrijeme da se nešto promijeni"

Marićev odvjetnik tvrdi, pak, da je Pavasović Visković počinio jednu od najtežih povreda odvjetništva te je od Hrvatske odvjetničke komore (HOK) zatražio da se ogradi od njegova istupa, osudi ga i uputi ispriku Mariću. Splitska policija potvrdila je da je zbog sumnje na prijetnju u subotu pozvala jednu osobu na razgovor te da će nakon izvida o tome izvijestiti Državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo