Pretužno je što Hrvati misle o Dinamu u Ligi prvaka

I to je moguće kad je maksimirska trgovina nogometašima u pitanju. Na pitanje 'Treba li Mamićev Dinamo i sljedeće sezone igrati Ligu prvaka?' dvije trećine glasača u anketi Sportskog.

2.12.2012.
11:30
VOYO logo

Dinamova blamaža u posljednje dvije sezone i 11 uzastopnih poraza teško se može nazvati školom, već premlaćivanjem 'mrtvog magarca'. Modri u tim debaklima ne školuju igrače za sebe.

Prvom prilikom, prodat će svakog dragulja i hrvatski prvak u cijeloj će prići imati samo financijsku korist. No, nećemo sad krenuti u širinu i raspravu na temu Dinamovog posrtanja u Ligi prvaka, jer bi o tome mogli danima. Uzrocima, posljedicama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vama smo, na portalu Sportski.net, postavili pitanje u anketi: "Treba li Mamićev Dinamo i sljedeće sezone igrati Ligu prvaka?" i glas javnosti je više nego jasan i tužan.

Čak 66% glasača poručilo je NE, dok se je jedna trećina dala pozitivan odgovor. Naravno, u Dinamu se neće previše zabrinuti zbog mišljenja javnosti, niti je moguće da ukoliko opet osvoje naslov da ne pokušaju doći do nogometnog raja. Samo se nadamo da će biti bolji od trenutne bodovne nule nakon 11 utakmica i gol razlike 3:35.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo