PRETJERAO JE: / Zbog bezobrazluka bi ovaj Hrvat mogao biti najuren iz talijanskog prvoligaša

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Deveta pozicija Empolija na ljestvici Serije A čak i ne djeluje toliko loše koliko spoznaja da su u nizu od šest ligaških ogleda bez pobjede i s, očito je, ne baš sjajnim odnosima unutar sastava

15.2.2016.
12:34
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Livaja (22) je Rubinov igrač na posudbi u Empoliju, koji ima mogućnost otkupa njegova ugovora nakon što su u Kazanju odlučili poslati ga u toskanski klub davši mu i mogućnost duljeg ostanka ondje. Upitno je hoće li do toga i doći nakon što su se talijanski mediji raspisali o njegovom potezu na klupi momčadi tijekom utakmice protiv Frosinonea s subotnjem 1-2 porazu.

Objašnjenje ili rastanak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako talijansko izdanje portala Goal, pozivajući se na pisanje La Gazzetta dello Sporta, upućuje na Livajino iskazivanje manjka poštovanja prema suigračima i dresu, a sve nakon što je u smiraju utakmice umjesto ostanka na klupi za pričuve odlučio povući se u svlačionicu. Strijelca jednog ligaškog gola ove sezone razljutila je odluka trenera momčadi Marca Giampaola da između njega i Levana Mchedlidzea, suigrača s kojim se zagrijavao uz teren, odabere Gruzijca za ulazak u igru.

Tijekom dana zbog navedenog će Livaja na razgovor s klupskim vrhom, a izvori tvrde da su moguća samo dva raspleta. Objašnjenje ničim isprovociranog ponašanja ili odlazak iz kluba koji ga je doveo krajem kolovoza prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo