PREPOROĐENI VATRENI PROGOVORIO O SVOJOJ RENESANSI: / Svi su ga već prekrižili, ali vratio se - 'Ovdje mi je ugodno'

Image
Foto: Profimedia

Momčad sa Sardinije je u 15 kola upisala osam pobjeda

9.12.2019.
18:23
Profimedia
VOYO logo

Jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu je Cagliari koji se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu ispred velikana kao što su Roma, Napoli, Atalanta, Milan...

Momčad sa Sardinije je u 15 kola upisala osam pobjeda, pet neodlučenih ishoda i samo dva poraza. Zanimljivo, Cagliari je otvorio prvenstvo s dva domaća poraza (Brescia 0-1, Inter 1-2), a potom nanizao čak 13 kola bez poraza. Ovoga vikenda odigrali su 2-2 na gostovanju kod Sassuola nakon što su gubili s 0-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

October 27, 2019, Turin, United Kingdom: Marko Rog of Cagliari during the Serie A match at Stadio Grande Torino, Turin. Picture date: 27th October 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 479498191, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

'Nismo prstali vjerovati'

"Nismo prestali vjerovati. Tijekom prvog poluvremena imali smo mnogo problema, ali nismo prestali vjerovati," kazao je hrvatski reprezentativac Marko Rog za talijanske medije i naglasio, "na poluvremenu smo u svlačionici rekli da ćemo dati sve od sebe i uspjeli smo".

Zanimljivo, Sassuolo je imao kazneni udarac za 3-1, ali je Rafael obranio udarac Domenicu Berardiju. "Bio sam miran. Rafael je sjajan vratar", kazao je hrvatski veznjak. Rog je u Cagliari stigao u srpnju ove godine na posudbu iz Napolija, a do sada je upisao 12 nastupa i postigao dva gola. Lani je bio na posudbi u Sevilli, ali nije se previše naigrao u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Marko Rog of Cagliari during the Serie A match at Stadio Grande Torino, Turin. Picture date: 27th October 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 479620598, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Preporod na Sardiniji

Međutim, na Sardiniji je napokon sretan. "Zadovoljan sam igrama koje pokazujem. Osjećam se vrlo ugodno u ovoj grupi igrača i u ovom klubu", poručio je 24-godišnji hrvatski veznjak.

U sljedećem kolu Cagliari će ugostiti trećeplasirani Lazio koji im bježi četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo