VIDEO: / Čekićari razbili Petrića i ekipu

Nogometaši West Hama na svom su Upton Parku u londonskom okršaju pobijedili vrlo skromni Fulham 3:0 u sklopu 3. kola Premiershipa.

1.9.2012.
16:18
VOYO logo

Mladen Petrić odigrao je u momčadi Fulhama samo prvo poluvrijeme, koje je bilo puno sadržajnije od drugog, ali ne zahvaljujući njemu i suigračima mu, već zaslugom vrlo raspoloženih Čekićara koji su sva tri pogotka postigli u prvom dijelu, a mogli su prema stvorenim prilikama još koji. Petrić je, kao i cijela Fulhamova momčad, bio bez pravog poteza ili učinka. U nastavku ga je zamijenio Bugarin Dimitar Berbatov, pojačanje pristiglo iz Manchester Uniteda zadnjeg dana prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom debiju nije napravio ništa, za razliku od Andyja Carrolla, pojačanja West Hama iz Liverpoola, koji je bio vrlo razigran i rastrčan u prvom nastupu za novi klub, dominirao je u zračnim duelima, a sudjelovao je i u akciji kod prvog pogotka već u prvoj minuti.

Glavom je prenio loptu prema Vaz Teu, koji ju je proslijedio prema Nolanu, a ovaj je snažnim udarcem lijevom nogom s 10 metara poentirao za vodstvo domaćina nakon samo 53 sekunde igre. U 29. minuti, Taylor je iz kornera poslužio Reida, koji je glavom s pet metara loptu zakucao u mrežu. Čekićari su i treći gol zabili nakon prekida, u 41. minuti, kada se lopta odbila do Taylora, a ovaj je s 15 metara pogodio u Schwarzerov kut, te je nakon asistencije upisao i pogodak. U nastavku su i jedni i drugi imali neke prilike, ali se rezultat nije mijenjao. West Ham je sada na šest osvojenih bodova, Fulham je ostao na tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo