PREGRŠT UZBUĐENJA U DERBIJU ZAČELJA SERIE A: / Isti igrač drugi puta ove sezone u jednoj utakmici zabio gol i autogol

Image
Foto: Screenshot

Frosinone i Empoli odigrali su utakmicu prepunu uzbuđenja

21.10.2018.
14:58
Screenshot
VOYO logo

Po jedan bod osvojili su nogometaši Frosinonea i Empolija odigravši 3-3 (1-1) u prvoj utakmici nedjeljnog programa 9. kola talijanske Serie A. Domaća momčad povela je nespretnim autogolom Matiasa Silvestrea u 8. minuti.

U 32. minuti izjednačio je Slovenac Miha Zajc, koji je u 48. minuti asistirao kod pogotka Silvestrea za vodstvo Empolija. U 52. minuti domaći kapetan Daniel Ciofani iskoristio je kazneni udarac, dosuđen tek nakon pregledavanje snimke, za izjednačenje na 2-2. Isti je igrač ponovno doveo Frosinone u vodstvo u 63. minuti. Konačnih 3-3 postavio je Turčin Salih Učan u 79. minuti te tako ostavio Frosinone i dalje bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi začelja

Juventus je u vodstvu sa 25 bodova, četiri više od drugoplasiranog Napolija. Inter ima 16 bodova, Lazio 15, a oba kluba imaju utakmicu manje od vodećeg dvojca. Empoli je ostao na 18. mjestu sa šest bodova, Frosinone je predzadnji sa dva, a kažnjeni Chievo je još uvijek u minusu od jednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je na rasporedu još pet od preostalih šest utakmica 9. kola: Bologna - Torino, Chievo - Atalanta, Parma - Lazio (15.00 sati), Fiorentina - Cagliari (18.00), Inter - Milan (20.30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo