OGLAS

PREDSJEDNIK LYONA ŠOKIRAO IZJAVOM UOČI SUSRETA S DINAMOM: / 'Zapitaš se neke stvari'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE DESMAZES

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas iznenadio je francusku javnost svojom izjavom uoči susreta 5. kola skupine H između Dinama i Lyona, koja je na rasporedu u utorak od 20 i 45 na Maksimiru.

22.11.2016.
17:30
AFP, PHILIPPE DESMAZES
VOYO logo

Naime, Lyonu bi remi protiv Dinama osigurao europsko proljeće i nastavak natjecanja u Europskoj ligi, a pobjedom bi francuski klub ostao u igri za osminu finala Lige prvaka. Međutim, u francuskom klubu tvrde i da im nije želja proći grupnu fazu Lige prvaka. Što je suludo, ako se uzmu u obzir bonusi i sami renome zbog nastupa u nokaut fazi ovog cijenjenog europskog natjecanja.

DINAMO U LOVU NA PRVI GOL I BOD: ‘Idemo dokazati da nismo samo promatrači u Ligi prvaka’

'Svima je jasno da je lakše prolaziti kroz EL nego kroz LP'

"Zar ne bi bilo bolje otići u Europsku ligu kao trećeplasirani i omogućiti našim navijačima gledanje više utakmica? Svima je jasno da je lakše prolaziti kroz Europsku ligu nego kroz Ligu prvaka", rekao je predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas i tako sve iznenadio u ponedjeljak, prenosi Francetvsport.fr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU
Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Lyon ima četiri boda, šest manje od vodeće momčadi skupine H Seville, a za prolazak među 16 najboljih u Ligi prvaka potrebna mu je pobjeda protiv Dinama, poraz Seville od Juventusa te u zadnjem kolu slavlje s više od golom razlike protiv Španjolaca.

'Ponekad kalkuliraš'

"Ponekad te strast vodi prema manjku ambicija i onda se zapitaš neke stvari. Ipak, sanjam o velikoj utakmici protiv Seville na zatvaranju grupne faze. No, činjenica da ponekad kalkuliraš što je bolje za tvoj klub. Igrati dvije utakmice u Ligi prvaka ili još šest u Europskoj ligi", poručio je Aulas, koji smatra kako novac koji bi njegova momčad zaradila od Lige prvaka može dobiti i na prodaji ulaznica u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo