BIO JE IZRAVAN / Predsjednik HNS-a čestitao Dinamu na veličanstvenoj pobjedi: 'Dinamo zaslužuje rješenje stadionskog pitanja'

Image
Foto: Pixsell

Dinamo je slavio protiv Chelseaja i tako zauzeo prvo mjesto u svojoj skupini Lige prvaka.

7.9.2022.
10:07
Pixsell
VOYO logo

Pogotkom Mislava Oršića, zagrebački Dinamo zasluženo je slavio s 1:0 protiv engleskog velikana te europskog prvaka iz 2021. godine, londonskog Chelseaja. Dinamo je odigrao jednu od najvećih utakmica u svojoj povijesti i slavio protiv engleskog velikana. Modroj momčadi čestitao je i predsjednik Marijan Kustić. Njegovu čestitku prenosimo u cijelosti.

Image
NAKON UTAKMICE /

Mateo Kovačić čestitao Modrima na pobjedi pa izjavio: 'Volio bih se vratiti u Dinamo jednog dana'

Image
NAKON UTAKMICE /

Mateo Kovačić čestitao Modrima na pobjedi pa izjavio: 'Volio bih se vratiti u Dinamo jednog dana'

"Od srca čestitam rukovodstvu, stožeru i igračima Dinama na veličanstvenoj pobjedi koja je odjeknula Europom. Ovo je uistinu velika večer za Dinamo, zagrebački i hrvatski nogomet te jedna upečatljiva potvrda kontinuirano kvalitetnog rada u klubu. Posebno mi je drago zbog naših reprezentativaca koji su odigrali izvrsne utakmice, kao i svi njihovi suigrači, ali i našeg nekadašnjeg izbornika Ante Čačića koji je sa suradnicima sjajno pripremio i vodio utakmicu. Lijepo je bilo vidjeti i našeg izvanrednog Matea Kovačića, zasluženo je dobio pljesak Maksimira. Velika je šteta da ovakav spektakl nije odigran na stadionu dostojnom Lige prvaka, a mislim da je i ova velika pobjeda potvrda kako Dinamo svojim rezultatima zaslužuje rješenje stadionskog pitanja", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik Uefe izrazio je veliko poštovanje prema Dinamu i našem nogometu izborom ove utakmice na otvaranju Lige prvaka, a rezultat utakmice opravdao je njegova nastojanja da zaštiti europska natjecanja kakvima ih znamo od projekata poput Superlige, u čemu g. Čeferin, naš Zvone Boban i drugi čelni ljudi Uefe imaju punu podršku HNS-a. Dinamo je pokazao da zaslužuje igrati Ligu prvaka te mu želim puno sreće u nastavku natjecanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo