OTKRILA ISTINU / Predsjednica Zadra o upadu navijača na trening: 'Izmišljanje i izvrtanje činjenica postaje smiješno'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
9.11.2023.
16:31
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Vijest da je "približno 15 članova navijačke skupine Tornado prekinulo trening HNK Zadra u utorak popodne" proširila se medijima munjevitom brzinom. Međutim, sada se oglasila predsjednica Zadra Iva Bokanović koja je otkrila što se točno dogodilo.

Image
NIJE IM SJELO /

Poznata navijačka skupina prekinula trening Zadra, uprava im pozvala policiju!

Image
NIJE IM SJELO /

Poznata navijačka skupina prekinula trening Zadra, uprava im pozvala policiju!

Naime, u medijima se pojavila informacija da su navijači zamjerili igračima proslavu posljednje pobjede nad Omišem uz stihove pjesme Mile Kitića, a pisalo se da je pozvana i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bokanović je napise u medijima potpuno demantirala:

"Ni u jednom trenutku nitko iz HNK Zadar nije pozvao policiju zbog Tornada. To smo iznijeli i na okupljanju, što su shvatili i navijači jer je do njihovog dolaska pola grada pričalo je o tome da oni dolaze na trening, a stigli su i fotografi. Tako da izričito demantiramo bilo kakvu povezanost s pozivom policiji radi njihovog dolaska i ako znaju svi, normalno je da je vijest došla i do policije, ali nikako ne od strane kluba", kazala je Bokanović i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S druge strane, ispred navijača smo prvo izašli Krševan Santini i ja, raspravili spornu situaciju, a u nijednom trenutku tema razgovora nije bila preoblikovanje kluba i ničije nezadovoljstvo novim vlasnicima. Nakon toga smo zajedno s navijačima otišli na teren razgovarati s igračima. Razgovor između igrača i navijača je protekao u miroljubivom tonu, gdje je predstavnik navijača prvo izrazio nezadovoljstvo zbog te pjesme. Ispred igrača se javio kapetan Domagoj Muić i iznio zajednički stav. Nakon toga su se igrači i navijači rastali pljeskom, a navijače smo i pozvali da podrže dečke na idućoj domaćoj utakmici protiv Vodica. Izmišljanje i izvrtanje činjenica dijela javnosti već postaje smiješno", zaključila je.

KSW 88 GLEDAJTE NA PLATFORMI VOYO U SUBOTU OD 20 SATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo