PREDSJEDNICA NAVIJALA S DAVOROM ŠUKEROM U SVEČANOJ LOŽI: / Član predsjedništva FIFA-e sve snimio i podijelio na Twitteru

Image

Pobjeda vrijedna velikog slavlja

8.7.2018.
10:47
VOYO logo

U svom petom nastupu na svjetskim nogometnim prvenstvima reprezentacija Hrvatske je po drugi puta u povijesti izborila mjesto u polufinalu pobijedivši u subotnjem četvrtfinalu odigranom u Sočiju reprezentaciju Rusije boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što je u osnovnih 90 minuta rezultat bio 1-1, a poslije produžetka 2-2.

Predsjednica i Šuker navijali

Utakmicu su s tribina pratile brojne poznate osobe, a posebno je zanimljivo bilo vidjeti kako je utakmicu proživjela predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Predsjednica je bila u društvu Dmitrija Medvedeva, ruskog premijera i Giannija Infantina, predsjednika FIFA-e. Kasnije im se pridružio i predsjednik HNS-a Davor Šuker s kojim je Kolinda žestoko navijala tijekom preostalog dijela utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci koju je objavio Sunil Gulati, bivši predsjednik nogometnog saveza SAD-a možete vidjeti djelić atmosfere koju su napravili Davor Šuker i Kolinda Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo