Tako se to radi: Manchester United odusevio razocaranog djecaka

Adnan Januzaj, zvijezda Manchester Uniteda, ovog je ljeta uzela novi broj u klubu. Umirovljenjem Ryana Giggsa, ostala je slobodna legendarna 11-ica.

16.9.2014.
9:19
VOYO logo

Tim je potezom u ocaj bacio jednog osmogodisnjeg djecaka. Mali James Collins je dugo stedio svaki peni kako bi mogao kupiti dres omiljenog nogometasa. Nakon rodendana je konacno ustedio dovoljno i postao vlasnikom Januzajevog dresa, ali s brojem 44.

Ubrzo je njegov dres zapravo postao 'retro', sto se bas i nije svidjelo malom navijacu. Postao je vlasnik dresa s 'krivim brojem', te se uplasio kako ce mu se druga djeca rugati zbog toga. Prica o razocaranom klincu preko medija je stigla i do samog Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kako to vec rade klubovi kojima je stalo do svojih navijaca - pozvali su malog Jamesa u njihov trening kamp i upoznali ga s Januzajem.

Adnan je, naravno, imao i spreman novi dres za njega, te mu se i 'ispricao' zbog promjene. Naravno, dobio je navijaca za cijeli zivot. Za klub je to bila sitnica, a za osmogodisnjeg djecaka potez koji ce pamtiti cijeli zivot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo