POZNATO JE TKO ĆE NASLIJEDITI NIKU KOVAČA: / Bild objavio tko će voditi Bayern, mnogi bi se mogli iznenaditi odabirom

Image
Foto: AFP

Bayern nije hitao s pronalaskom novog trenra nakon što je Niko Kovač otpušten

26.11.2019.
16:21
AFP
VOYO logo

Premda "caretaker" Bayerna, Hansi Flick radi dobar posao s klubom i nanizao je nekoliko impresivnih rezultata, ostat će samo to što je i do sada bio, zamjenski trener dok klub ne dovede stalno riješenje. Bayern nije hitao s pronalaskom novog trenra nakon što je Niko Kovač otpušten. Da, spominjala su se tu neka velika i impresivna imena poput onih Maxa Allegrija, Josea Mourinha, Arsenea Wengera pa čak i Pepa Guardiole, ali na kraju niti jedan od njih neće stići u bavarsku prijestolnicu.

Najviše je šansi imao Ajaxov Erik ten Hag, koji je već radio u klubu u vrijeme Pepa Guardiole kao pomoćnik, ali on ih je šokirao i zahvalio se na ponudi rekavši kako će radije ostati u Ajaxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Martin Meissner/AP Photo

Mauricio Pochettino

Stiže Poch

E sada pak njemački Bild tvrdi kako je Bayern odlučio ostaviti Flicka na klupi i kako će u siječnju predstaviti novog trrenera, a on bi prema svemu sudeći trebao biti nedavno otpušteni Mauricio Pochettino.

Argentincu je prošlog tjedna uručen otkaz na klupi Tottenhama i sada je bez angažmana, a Bild tvrdi kako će sportski direktor Hasan Salihamidžić s njim obaviti ključan razgovor u nadolazećim danima, a samim time tvrde kako će baš popularni Poch biti nasljednik Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo