POZNATI PORTAL RAZOTKRIO REBIĆA: / Pred Vatrenim je trenutak istine: 'U ovakvoj situaciji ove godine još nije bio'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski napadač trebao bi desetak dana opet na travnjak

2.6.2020.
9:53
Profimedia
VOYO logo

Može li Rebić bez Zlatana, pitaju se u utorak na portalu Football Italia. Hrvatski napadač postigao je ove sezone sedam pogodaka u dresu Milana, ali niti jedan, napominje ovaj portal, nije dao bez Zlatana na travnjaku.

“Ibrahimović je podigao atmosferu u Milanu nakon što se vratio u siječnju, a jedan od igrača koji se preporodio pokraj Šveđanina je bio Rebić. Bivši Fiorentinin napadač postigao je sedam pogodaka u 18 susreta za Rossonere, ali u prvoj polovici sezone dosta se mučio. Svih njegovih šest pogodaka u Serie A stigli su nakon zimske stanke i dolaska Ibrahimovića, koji je svaki put bio na travnjaku kad je Hrvat zabijao u prvenstvu", podsjećaju i nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

Zlatan Ibrahimović (lijevo) i Ante Rebić

“Prije dolaska Ibre, međutim, borio se za mjesto u napadu Milana i nikako nije mogao postići pogodak. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Hrvat snaći jer će Zlatan najvjerojatnije propustiti nekoliko utakmica u nastavku sezone. Ibrahimović se ozlijedio na treningu prošlog tjedna i trebao bi biti izvan pogona oko mjesec dana. Hoće li Rebić dokazati da može i bez Šveđanina”, pitaju se još jenom na kraju teksta.

Na sastanku 20 talijanskih nogometnih prvoligaških klubova završenom u petak kasno navečer odlučeno je, inače, kako će se sezona u Italiji nastaviti uzvratnim polufinalnim utakmicama Kupa između Napolija i Intera te Juventusa i Milana koje će se igrati 13. i 14. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice igrane su još sredinom veljače, a Napoli je pobijedio Inter u Milanu sa 1-0 dok su Milan i Juventus također u Milanu ugrali 1-1. Finale bi se trebalo igrati već 17. lipnja u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo