DOBRO INFORMIRANI NOVINAR ŠOKIRAO U TV EMISIJI: / Ovo je sudbina Luke Modrića u Realu; nevjerojatno da bi to napravili našem kapetanu?!

Image
Foto: Screenshot/Profimedia

'Real će ovog ljeta prodati Luku Modrića ako za njega dođe dobra ponuda'

21.5.2019.
12:45
Screenshot/Profimedia
VOYO logo

Teško je reći koliko priča drži vodu, ali poznati španjolski voditelj i TV novinar Josep Pedrerol popularne nogometne emisije El Chiringuito tvrdi kako će Real prodati nadolazećeg ljeta Luku Modrića, ako za našeg kapetana dođe dobra ponuda, što bi značilo da su ga na Santiago Bernabeu - otpisali. Inače, radi se o mediji i voditelju koji su jako dobro upućeni u zbivanja u Real Madridu. Chiringuito informacije iz Reala često objavljuje prije ostalih, pa njega javnost u Španjolskoj itekako prati, te je relevantan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Luka će se pridružiti Baleu na transfer listi'

Upravo je od njega potekla vijest da će se našem Luki, koji u rujnu puni 34 godine i koji je toliko toga donio Kraljevima u ovim godinama igranja za španjolskog velikana, tako na transfer-listi pridružiti Garethu Baleu i Lucasu Vazquezu, koji su prekriženi u "kraljevskom klubu" još prije, kako javljaju tamošnji mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka će se pridružiti Baleu na transfer listi, Real će ga prodati u slučaju dobre ponude, budite sigurni u to", izjavio je Josep Pedrerol i prokomentirao Real po dolasku Zidanea:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zidane je izgorio u kratkom vremenu'

"Zidane je izgorio u kratkom vremenu. Doduše, njegov povratak na klupu oduševio je sve u Real Madridu, povratak osvajača tri uzastopna naslova prvaka Europe s Kraljevima. No, slika Reala u ovoj sezoni je tužna i žalosna", prenosi Pedreroleove izjave portal Bernabeudigital.com.

Inače, Modrić je odigrao svoju sedmu sezonu u Madridu nakon što se, kako je ranije sam rekao, vratio iscrpljen psihički i fizički sa Svjetskog prvenstva. Nakon jedne od najlošijih sezona u 117 godina dugoj povijesti Reala navijači smatraju kako je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zadovoljio svojim igrama te da bi trebao ostati u klubu i iduće sezone, pokazuju dvije ankete objavljene u ponedjeljak u Španjolskoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je hrvatski kapetan “položio”, smatra 54 posto čitatelja novina Marca u čijoj je anketi prikupljeno 259.456 glasova. Njih 32 posto navelo je da je “pao”, dok mu je njih 11 posto dalo “značajnu” ocjenu. Samo tri posto mu je dalo ocjenu “odličan”. Više o tome možete pročitati - OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo