VIDEO: / Dosad najluđe ovoljetno predstavljanje zvijezde

Predstavljanje Davida Ville u dresu Atletico Madrida prošlo je u kaotičnoj atmosferi jer su navijači upali u teren, pa je dojučerašnjeg napadača Barçe policija morala otpratiti do svlačionice.

16.7.2013.
9:23
VOYO logo

Atletico je slavnog španjolskog napadača katalonskom velikanu platio nešto više od pet milijuna eura, a Villa je odmah po dolasku na Vicente Calderon obećao da će popuniti prazninu nastalu odlaskom Falcaa u Monaco.

Navijači Atletica, kojih se okupilo oko 20.000, bili su toliko razdragani dolaskom donedavnog igrača Barcelone da su u velikom broju nahrupili na travnjak, a zaštitari ih nisu uspjeli zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan i tako je otkako je objavljen transfer. Mogu samo reći – hvala svima, ljudima u klubu i svim navijačima. Osjetio sam toplinu njihove podrške. Obećavam da ću dati sve od sebe u svakoj utakmici i na svakom treningu. Želim postići velike stvari ovdje. Otišao sam iz Barcelone kako bih igrao redovito i bio u reprezentaciji", rekao je Villa, najbolji strijelac u povijesti španjolske reprezentacije (56 golova).

//www.youtube.com/embed/N27NUAKb43E

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo