Povratak na mjesto zlocina: Nogometna legenda vraca se u London?

Legendarni francuski nogometas Thierry Henry (37) napustio je redove americkog prvoligasa New York Red Bullsa, ali potez na drustvenim mrezama dao je naslutiti njegov novi klub...

2.12.2014.
9:36
VOYO logo

"Bila mi je i namjera po isteku ugovora napustiti klub. Sada cu uzeti nekoliko tjedana da razmislim sto cu raditi u iducem poglavlju svoje karijere", rekao je Henry.

Nagada se kako bi jedan od najboljih francuskih napadaca svih vremena mogao zakljuciti sjajnu karijeru, vratiti se u Arsenal i prikljuciti se strucnom stozeru omiljenog mu kluba. Ide tomu u prilog i cinjenica da je na svom Facebook profilu promijenio naslovnu fotografiju i postavio onu Arsenalovog stadiona Emiratesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henry je dres New Yorka nosio posljednje cetiri sezone, a proslog mjeseca je odbio produziti ugovor.

"Uzivao sam u New Yorku posljednje cetiri i pol godine. Hvala vlasniku kluba, trenerima, suigracima i navijacima cija su me vizija i strast doveli u ovaj divan grad," porucio je 37-godisnji Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni Francuz je tijekom karijere igrao i za Barcelonu, Arsenal, Juventus, te Monaco. Osvojio je 19 klupskih trofeja, a u dresu francuske reprezentacije je bio svjetski (1998.) i europski prvak (2000.).

Za francusku vrstu je odigrao 123 susreta i postigao 51 gol. U Arsenalovom je dresu postigao 228 golova u svim natjecanjima i najbolji je strijelac u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Wqkykj1tTpE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo