POVIJEST NOGOMETA MOGLA JE IZGLEDATI ZNATNO DRUGAČIJE: / ‘Istina je. želio sam ga u Juventusu kada je imao 17 godina’

Image
Foto: AFP

Smatra ga najvećim igračem u povijesti nogometa

26.7.2020.
9:35
AFP
VOYO logo

Legendarni talijanski stručnjak i jedan od najboljih trenera u nogometnoj povijesti, FabioCapello, otkrio je malo poznati detalj iz svoje karijere. U razgovoru za španjolsku Marcu ispričao je kojeg je igrača želio dovesti kada je bio trener Juventusa (2004.-2006.). Da se to dogodilo povijest nogometa bi sasvim sigurno bila potpuno drugačija.

“Messi je genijalac. Najbolji u povijesti po mom mišljenju. Barcelona je Messi. Vidjet ćemo što će se dogoditi kada ode u mirovinu. Usput, želio sam ga u Juventusu kad je imao 17 godina”, ispričao je. Kao bivši trener Real Madrida osvrnuo e na njihovo osvajanje naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zasluženo su ga osvojili. Igrali su najbolji nogomet, zabili puno pogodaka i malo su ih primili. Madrid je okončao Barceloni monopol i iskoristili su njihove postaj. Međutim, moramo biti iskreni - Madrid je osvojio naslov prvenstveno svojim zaslugama, a ne zbog pogrešaka drugih”, poručio je.

Image
Foto: Profimedia

Spanish La Liga soccer match FC Barcelona vs Atletico de Madrid at Camp Nou Stadium, Barcelona, June 30, 2020

Messi celebrates a goal

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 537725823, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

“Barcelona? Situacija u krajnju ruku neobična. Ne razumijem kako su se tako raspali. Valverdeov odlazak bio je iznenađenje, a onda je stigao Setien sa svojom vrlo specifičnom filozofijom i momčad se raspala. Imaju dobre igrače, ali puno starijih i sada ih čekaju novi problemi”, kazao je. Za kraj je rekao kako je Manchester City za njega favorit za osvajanja Lige prvaka, ali da treba pripaziti i na Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo