ODLUČENO JE! / Povijesna odluka za Dinamo: Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama

Navijači su u više navrata pokazali kako je njihov izbor broj jedan definitivno Zajec i kako drugačijom odlukom sigurno neće biti zadovoljni

10.3.2024.
11:51
VOYO logo

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama!

Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za Velimira Zajeca glasao je 31 član, a za Mirka Barišića njih 19, a dvoje ih je ostalo suzdržano. Dubravko Skender bit će Zajecov potpredsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TIJEK DOGAĐANJA:

Na skupštinu je došlo 52. člana što znači da se njih osam nije pojavilo. Započelo je čitanje šeste točke dnevnog reda: Izbor predsjednika. Svaki će se član Skupštine izjasniti za koga glasuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stranu Velimira Zajeca prešla su još dva člana Skupštine Tomurad i Truskaller. Zajecu je pobjeda praktički u rukama čeka se samo službena odluka.

Na skupštinu je došla i predsjednica Uprave Vlatka Peras. Mirko Barišić započeo je s čitanjem dnevnog reda. Boysi ispred stadiona čekaju sudbonosnu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupština će ipak biti održana. Izbori za 2. izbornu jedinicu neće biti ponovljeni i odmah se ide na izbore. Velimiru Zajecu pobjeda je sve bliže.

Skupština neće biti potpuna. Najmenik i Bračun na Barišićevoj su listi, no danas neće prisustvovati glasovanju. Velimir Zajec pridobio je još neke članove Barišićeve liste i sada već ima 30 glasova što znači da danas ili može pobijediti ili otići u novi krug glasanja. Barišićeva lista se smanjuje i izgleda kako mu pobjeda lagano klizi niz ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovi navijači već su se počeli okupljati na Maksimiru oko 500-tinjak njih okupilo se ispod zapadne tribine i čekaju svi tu povijesnu odluku.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/99b651ca-dec9-11ee-a3ce-7ecc6c482c09/original

Na Maksimir je došao i Velimir Zajec kojeg su navijači pozdravili velikim pljeskom te mu skandirali: "Zeko! Zeko!" Navijači su u više navrata pokazali kako je njihov izbor broj jedan definitivno Zajec i kako drugačijom odlukom sigurno neće biti zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/99b4e862-dec9-11ee-b280-7ecc6c482c09/original

Pred stadionom su postavljene i mjere osiguranja kako ne bi došlo do bilo kakvih incidenata. Podsjetimo, Boysi su ranije na svojim društvenim mrežama apelirali sve one koji će doći da se suzdrže od neprimjerenog ponašanja i korištenja pirotehnike.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b0eda008-decb-11ee-91b2-0a205096a2b9/original
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo