POTRESNA ISPOVIJEST ZVIJEZDE DORTMUNDA: / 'Nikada neću zaboraviti lica suigrača. To nikome ne želim'

Image
Foto: Screenshot

Napad na autobus s igračima Borussije Dormtund ostavio je traga na veznjaku Nuriju Sahinu.

13.4.2017.
9:21
Screenshot
VOYO logo

Kao što je poznato prilikom jedne od tri detonacija ozlijeđen je njegov suigrač Marc Bartra, a utakmica četvrtfinala Lige prvaka s Monacom odgođena je za dan kasnije.

Image
FENOMENALNE SCENE SA DORTMUNDSKOG STADIONA: /

Koreografija koja će ostati u sjećanju

Image
FENOMENALNE SCENE SA DORTMUNDSKOG STADIONA: /

Koreografija koja će ostati u sjećanju

Poslije susreta Sahin je otvoreno progovorio o trenucima poslije napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu zaboraviti lica suigrača. Nikada u životu ih neću zaboraviti. Kada sam vidio Marca (Bartra)...Sjedio sam pokraj Marcela Schmelzera i nikada neću zaboraviti izraz na njegovom licu. Izgledao je nevjerojatno", rekao je turski nogometaš.

"Teško je pričati o tome. Teško je pronaći prave riječi. Puno puta smo na televiziji vidjeli terorističke napade, ali su bili daleko od nas čak i onaj u Istanbulu u mojoj zemlji za Novu godinu. Bilo je to blizu, a i i jako daleko od nas. Međutim, protekle noći osjetili smo kako je biti u takvoj situaciji. Nikome ne želim da se osjeća ovako", poručio je Sahin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su bili ljuti jer je utakmica odigrana samo dan nakon napada što su pokazali i transparentom s natpisom: 'Početak utakmice 18.45, zaje*** li nas? Uefa odj***'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Borussije rekao je kako zbog napada mislima nije bio na utakmici.

"Ne znam mogu li ljudi ovo razumjeti, ali sve dok nisam istrčao na travnjak u drugom poluvremenu, da budem iskren, nisam razmišljao o nogometu. Prošle noći nisam shvatio što se dogodilo. Kad sam došao doma gdje su me čekali supruga i sin osjetio sam koliko sam sretan. Znam koliko je nogomet važan, svi ga volimo i patimo zbog njega. Znam i da smo puno zaradili i živimo privilegiranim životima, ali smo i ljudska bića. Puno je toga u ovom svijetu važnije od nogometa, a to smo u utorak navečer i osjetili", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo