POTPUNO SULUDI POTEZ BARCELONE? / Odbili 150 milijuna eura za veliku zvijezdu. Jednim potezom mogli su riješiti probleme

Image
Foto: Profimedia

Ta bi cifra riješila brojne financijske probleme klubu i možda bi se čak stvorio i neki budžet za kupnju igrača

26.9.2020.
10:52
Profimedia
VOYO logo

Iza Barcelone je podosta turbulentna godina. Igrači su se posvađali s Upravom, Lionel Messi je na kraju htio raskinuti ugovor, koronakriza ih je dovela do ruba bankrota, a na kraju su morali rasprodati i otpustiti dobar dio zvijezda zbog prevelikih ugovora.

Predsjednik Barcelone, Josep Bartomeu, imao je plan rekonstruirati momčad ove sezone, dovesti novog trenera i započeti neku novu eru kluba. Trenera je doveo, Ronalda Koemana, ali sve ostalo baš i nije išlo prema planu. Katalonci nisu uspjeli dovesti niti jednu od svojih velikih želja, a najvrijedniji spomena je transfer Miralema Pjanića, koji je došao kao dio razmejene za Arthura Mela koji je otišao u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikakvog polmađivanja, nikakve nove generacije nema na vidiku, štoviše, kako pišu španjolski mediji, jedino o čemu se priča ovih dana u Barceloni jesu rezovi plaća i moguća rasprodaja nekih zvijezda.

Image

Ansu Fati of FC Barcelona during La Liga football match between Real Madrid and FC Barcelona played at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, on March 1th 2020 Real Madrid v Barcelona, La Liga football match, Madrid, Spain - 01 Mar 2020,Image: 502209227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Odbijaju sve ponude

Ipak, španjolska Marca donosi zanimljivu informaciju. Barcelona je navodno imala veliku priliku prodati mladu zvijezdu Ansumanea Fatija za golemih 150 milijuna eura. Ta bi cifra riješila brojne financijske probleme klubu i možda bi se čak stvorio i neki budžet za kupnju igrača. Ali, Katalonci su odbili ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barceloni je ponuđeno 125 milijuna eura i još 25 milijuna kroz razne bonuse, ali takav su posao odbili. Ne navodi se točno o kojem je klubu riječ, ali nagađa se kako bi to mogao biti Manchester United, koji je ponovo imao prijelazni rok za zaborav i nije uspio dovesti niti jednu zvijezdu koju je htio.

Mladi Fati ima u ugovoru ima odštetnu klauzulu od čak 400 milijuna eura, a Barcelona je za sada odbila sve ponude koje su stigle, jer navodno računaju da će mladi Fati biti jedan od predvodnika nove generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo