POTJERAO JE MANDŽU, A SAD MU SE SPREMA ISTA SUDBINA: / Hrvat presudio Sarriju? Pogledajte što je morao napraviti poslije utakmice

Image
Foto: Profimedia

Ne osvoji li niit jedan veliki trofej teško da ćemo ga iduće sezone gledati na klupi Juventusa

11.2.2020.
13:15
Profimedia
VOYO logo

Talijanski stručnjak MaurizioSarri stigao je ljetos u Juventus s velikim idejama i ciljevima. Osam godina stara dama slavi naslove prvaka u domaćem prvenstvu, međutim pod znakom upitnika je hoćemo li takav scenarij gledati i ovog proljeća.

Nakon poraza od Verone, koju vodi Ivan Jurić, Inter ih je prestigao na vrhu tablice dok je Lazio samo jedan bod iza. Kako javlja La Stampa, Sarri je je poslije poraza odradio večeru s predsjednikom AndreomAgnellijem i sportskim direktorom kluba FabijemParaticijem na kojoj im je morao analizirati situaciju u momčadi i razloge loših rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Jurić

Bianconeri u imaju devet bodova manje nego što su ih imali pod Maxom Allegrijem u istom periodu lani te su primili 18 golova više.

U ponedjeljak je La Repubblica objavila da Juventus navodno razmišlja o Allegrijevom povratku, dok je The Sun dan kasnije izašao s tvrdnjom prema kojoj talijanski velikan želi dovesti Pepa Guardiolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo