POTJERANI HAJDUKOVAC OTKRIVA: / "Da smo odigrali derbi, ne bismo se smjeli vratiti u Split"

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Ukrajinski ofenzivni veznjak Artem Milevski došao je prije godinu dana u Hajduk kao veliko pojačanje. Sreća, međutim, nije dugo trajala, pa su dvije strane prije pet dana raskinule ugovor.

8.9.2015.
10:14
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Legenda kijevskog Dinama imala je dobar status kod bivšeg trenera BijelihIgora Tudora, ali nakon njegova odlaska sve je krenulo nizbrdo za ovog 30-godišnjaka. Kod novog trenera Damira Burića nije dobio priliku i rastanak je bio jedino logično rješenje.

Image
KRAJ LJUBAVI: /

Hajduk raskinuo ugovor s miljenikom navijača

Image
KRAJ LJUBAVI: /

Hajduk raskinuo ugovor s miljenikom navijača

"Burić priča besmislice"

"Sve je bilo dobro dok iz Njemačke nije došao novi trener sa svojim pogledima na nogomet. Predsjednik i sportski direktor kluba jasno su dali do znanja da će naglasak biti na mladima. Kod novog trenera nisam igrao, on me nije vidio u svojoj momčadi. Kao problem se pojavio moj broj 10. Trener je tvrdio da u njegovim momčadima nema desetke, odnosno da je cijela momčad desetka. Mislim da je to potpuna besmislica", naglasio je Milevski u intervjuu za ukrajinski portal Matchday.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=timi1010

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućnost da ostane u Hajduku, prima plaću i čeka novog trenera nije bila realna jer...

"Nisam uopće dobivao novac. Da mi je netko iz kluba prišao i rekao da je Hajduk u teškoj situaciji i da mi treba smanjiti ugovor, pristao bih na to. Bez pitanja! Novac mi nije na prvom mjestu. Nakon raskida ugovora oprostio sam Hajduku 100.000 eura."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor i Coca Cola

Milevski je imao sjajan odnos s bivšim trenerom Tudorom, a iz tog je razdoblja ispričao i jednu anegdotu.

"Tudor me jednom prilikom vidio da pijem Coca Colu i rekao mi da to ne bih trebao raditi. Pitao sam ga je li on kao igrač pio Coca Colu. Samo se nasmijao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=timi1010

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se Milevski na kraju i lanjskog neodigranog hrvatskog derbija između Dinama i Hajduka na Maksimiru.

"U svlačionici smo se pripremali za izlazak na travnjak kada je ušao sportski direktor i rekao nam da neće biti utakmice. U prvom trenutku nisam razumio, mislio sam da će se igrati kasnije. No, ispalo je da je napravljena crna lista Hajdukovih navijača koji nisu smjeli ući na stadion i koji imaju velik utjecaj u Splitu. Objasnili su mi da se ne bismo smjeli vratiti u grad da smo odigrali utakmicu. Po povratku u Split, otišli smo na stadion gdje nas je čekalo osam ili devet tisuća navijača. U životu kluba navijači imaju jako važnu ulogu", zaključio je Ukrajinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo