POTEZ ZA PAMĆENJE: / Manchester United plaća rekordnu odštetu za igrača kojeg je besplatno pustio!?

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Manchester United spreman je ovo ljeto srušiti britanski rekord i platiti basnoslovnu odštetu za igrača kojeg je prije samo nekoliko godina besplatno pustio.

3.6.2016.
10:25
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Prema pisanju tabloida The Suna, novi menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho pod svaku cijenu želi na Old Trafford vratiti veznog nogometaša Juventusa Paula Pogbu. Klub s Old Trafforda je 2009. doveo Francuza kao 16-godišnjaka, ali nikad mu nije pružio pravu priliku i pet godina kasnije ga je besplatno pustio u Torino.

Konkurenti Real, Barcelona i City

Pogba je tamo izrastao u jednog od najboljih svjetskih nogometaša i United bi ga sada rado vidio u svojim redovima. No, ironija je da će za to morati iskrcati pravo bogatstvo, a The Sun tvrdi da je Mourinho ponudio 60 milijuna funti (oko 77 milijuna eura). Nadmašio bi United time vlastiti i britanski rekord: prije dvije godine je Real Madridu za Angela di Mariju platio 59,7 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliki su izgledi da Juventus prihvati ponudu i da se Pogba pristane vratiti u klub koji ga se olako riješio? Unitedu šanse umanjuje činjenica da sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka, ali i zanimanje mnogih drugih europskih bogataša, prije svih Real Madrida, Barcelone i Manchester Cityja, ali The Sun ističe da su u klubu odlučni da okončaju posao prije početka priprema u srpnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo