POSTOJI LI NETKO TKO NE HVALI MODRIĆA? / Španjolski tisak mu se klanja, a nizozemska legenda kaže da je briljantan

Image
Foto: AFP

Lukinu kvalitetu prepoznaju baš svi

17.3.2019.
13:26
AFP
VOYO logo

Španjolski tisak njegove izvedbe za Real Madrid opisuje kao fenomenalne bez obzira na to tko sjedio na klupi momčadi. Naziva ga se igračem koji je ključan za igru madridskog sastava, koji se nikad ne skriva i koji je vođa Realove momčadi u njenim dobrim i lošim trenucima.

Ovo je i opis doprinosa Luke Modrića u subotnjoj 2-0 pobjedi Reala protiv Celte, u utakmici u kojoj se Zinedine Zidane, i sam jedan od najboljih veznjaka svih vremena, ponovno našao u ulozi trenera te madridske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka briljatan, Lampard najbolji

Ime Luke Modrića preko usana je prevalio i nizozemski veteran pred kojim je mirovina, Robin van Persie. Igrač koji je dugi niz godina nosio dres Arsenala, a do jedinog premierligaškog naslova stigao kao član Manchester Uniteda posljednje stranice bogate karijere piše u Feyenoordu u kojem je i započeo karijeru 2001. godine.

Van Persie, nositelj svjetskog srebra (2010.) i bronce (2014.), kazao je da je za njega najbolji veznjak Premier lige Frank Lampard pri čemu je kao mjerilo vrijednosti uzeo ono što Modrić radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je nešto fascinantno u načinu na koji je Lampard igrao. Za mene je ono što čini sjajnog igrača mogućnost da rano vidi nešto i pročita situaciju prije no što to drugi uspiju. Luka Modrić je u tome briljantan, ali Frank je bio najbolji. Čuo sam da su ga neki treneri gledali 90 minuta pri čemu je zapaženo da je pogledom prešao teren 1000 puta", kazao je Van Persie, a prenosi Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo