Igrao je s Modrićem / Posrnuli nogometaš i nekadašnja zvijezda Real Madrida spas karijere vidi u igricama?!

Image
Foto: Profimedia.hr

Prošlu je sezonu proveo u redovima turskog Fenerbahčea, a novi trener Jorge Jesus rekao je kako Ozil više neće zaigrati za taj klub.

18.6.2022.
15:14
Profimedia.hr
VOYO logo

Bivši igrač Real Madrida i Arsenala, Mesut Özil, mogao bi se profesionalno baviti esportsom nakon završetka nogometne karijere. Vijest je otkrio igračev agent, Dr. Erkut Sogut koji zastupa Özila.

Podsjetimo, Özil je prije deset godina bio jedan od ključnih kotačića Real Madrida. Na ljeto 2013. godine pridružio se Topnicima, a tamo je nekoliko sezona bio jedan od najboljih veznjaka lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Özilov nivo igre drastično je pao u posljednjim godinama. Prošlu je sezonu proveo u redovima turskog Fenerbahčea, a novi trener Jorge Jesus rekao je kako Özil više neće zaigrati za taj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propada mu karijera

Özil se nije našao u sastavu Fenerbahčea od 20. ožujka, a svađao se i s bivšim trenerom Ismailom Kartalom koji je istaknuo njegovu lošu fizičku formu. Kako stoje stvari, nogometna karijera 34-godišnjeg Özila bliži se kraju.

Međutim, moguće je da Nijemac ima budućnost u igricama. To smatra i njegov agnet, Erkut Sogut, koji dodaje da Özil već neko vrijeme ozbiljno igra igrice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otići će u eSports, igrat će i možda će postati eSports profesionalac. Iskreno, jako je dobar u Fortniteu i ne bih bio iznenađen da se jednog dana natječe," rekao je Özilov agent.

"Vlasnik je ekipe M10 Esports i ima igrače. Ima gaming kuću u Njemačkoj, ima nogomet, kao FIFA-u i Fortnite."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo