POSAO KAKAV NOGOMETNI SVIJET JOŠ NIJE VIDIO: / Zbog koronakrize Juventus i Barcelona okrenut će se nevjerojatnom transferu

Image
Foto: Profimedia

Tuttosport tvrdi da Juventus i Barcelona spremaju trostruku razmjenu

12.5.2020.
19:37
Profimedia
VOYO logo

Talijanski Tuttosport donosi vrlo zanimljivu transfer-priču o Juventusu i Barceloni, odnosno, modelu poslovanja koje kane primijeniti u sljedećem prijelaznom roku. Zbog koronakrize klubovi neće imati niti približno onako velike budžete kao što su imali ranije, a to znači da bi se mogao pojaviti trend razmjenjivanja igrača.

Tuttosport tvrdi da Juventus i Barcelona spremaju trostruku razmjenu, a to bi zaista bio presedan u nogometnom biznisu. Razmjene igrača ionako su rijetka pojava u nogometu, a trostruka bi bila nešto doista neviđeno i posebice zato što uključuje, sve odreda, velike zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Definitivno najzanimljivija razmjena bila bi ona Miralema Pjanića i Arthura. BiH reprezentativac je u 30. godini i treba mu promjena, a s druge strane mladi Arthur nije u potpunosti prihvaćen na Camp Nou, dok bi u Torinu bio dočekan raširenih ruku.

Pjanić je navodno već dogovorio sve s Barcelonom, a Juventus je baš zagrizao za Arthura jer im silno nedostaju mladi igrači u momčadi, no Arthur je tek počeo ozbiljnije igrati i malo je smirio svoju pomalo divlju narav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Miralem Pjanic of Juventus makes a gesture to the crowd as he celebrates after scoring to give the side a 2-1 lead during the Serie A match at Stadio Mario Rigamonti, Brescia. Picture date: 24th September 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 473035512, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association, Jonathan Moscrop

Mijenjanju bekove i stopere

Nadalje, planira se navodno i razmjena bekova. Barcelona je spremna dati Juventusu Nelsona Semeda, a htjeli bi njegovo mjesto popuniti Mattiom De Scigliom. De Sciglio je puno bolji defenzivac, dok je Semedo u ofenzivnom segmentu izuzetno moćan, što je Juventusu potrebno.

U trećoj razmjeni sudjelovali bi mladi 20-godišnji francuski branič Jean-Clair Todibo, koji je trenutno na posudbi u Schalkeu, ali kako je klub iz Gelsenkirchena pred bankrotom, teško da će ga otkupiti. Barcelonin stoper već je neko vrijeme na meti Juventusa, a planiraju ga razmjeniti za Danielea Ruganija ili Cristiana Romera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rugani uopće nije u planovima Maurizija Sarrija, a Romero je na posudbi u Genoi, ali Argentinac slovi za jednog od najboljih mladih stopera u Serie A pa bi on mogao biti taj koji će sudjelovati u razmjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo