PONUDE IZ ŠPANJOLSKE, TURSKE I RUSIJE: / Mladić koji je s 18 godina debitirao za Vatrene u potrazi za novim klubom

Image
7.5.2017.
12:52
VOYO logo

"Idući mjesec mi istječe ugovor i otvoren sam za razgovore s drugim klubovima", rekao je Radošević za Hinu.

Image
U SRNINOM STILU: /

Zaboravljeni član Vatrenih zabio golčinu iz slobodnjaka i riješio derbi

Image
U SRNINOM STILU: /

Zaboravljeni član Vatrenih zabio golčinu iz slobodnjaka i riješio derbi

Alaves, Başakşehir, Lokomotiv...

On je prošlo ljeto potpisao jednogodišnji ugovor s prvakom Austrije, no Red Bull Salzburg nije na vrijeme aktivirao klauzulu o produženju ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Salzburg bi me htio zadržati, no sada mogu pregovarati s drugim klubovima koji ne moraju platiti odštetu. Vjerujem da će moja situacija ubrzo biti riješena", dodao je.

Karijeru bi mogao nastaviti u Španjolskoj gdje je lani igrao za Eibar ili Italiji gdje je nosio dres Napolija. Interes je već pokazao finalist ovogodišnjeg Španjolskog kupa Alaves, ali i klubovi s istoka Europe, kao što su drugoplasirana momčad turskog prvenstva Başakşehir, koji zaostaje bod za vodećim Beşiktaşem, te ruski klubovi Lokomotiv iz Moskve i Dinamo Moskva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadam se dvostrukoj kruni'

"Vidjet ćemo. Sada sam koncentriran na osvajanje austrijskog prvenstva i kupa, nadam se dvostrukoj kruni", kaže Radošević koji je zabio pet golova i dva puta asistirao ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Bull Salzburg ima 69 bodova, trinaest više od drugoplasirane Austrije Beč. U finalu Austrijskog kupa igrat će protiv Rapida, 1. lipnja.

"Cilj nam je obrana oba naslova te ulazak u Ligu prvaka iduće sezone. Osobno se dobro osjećam, željan sam igre i natjecanja. Ove godine sam napredovao, stekao veliko iskustvo igrajući u Europskoj ligi protiv jakih klubova, a sada mi je cilj biti standardan igrač na visokoj razini", napominje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Otvoren sam za povratak u Španjolsku'

"Austrijska liga je zanimljiva, puno je izjednačenih ekipa i ovo je sigurno bila stepenica u mom igračkom razvoju", kaže nakon 26 odigranih utakmica.

Prošle sezone je proveo šest mjeseci u Eibaru, osmoplasirnoj momčadi španjolskog prvenstva. Do kraja sezone su ostala tri kola, a onda španjolski klubovi izlaze na tržište po pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igranje u takvoj ligi je bilo jedno pozitivno iskustvo. Eibar je dobro organiziran, a ove sezone nastavlja ostvarivati dobre rezultate. Otvoren sam za povratak u Španjolsku, no vidjet ćemo u nadolazećim tjednima što će biti", rekao je defenzivni vezni koji je za mladu hrvatsku reprezentaciju upisao 15 nastupa i zabio četiri gola dok je za A reprezentaciju debitirao 2012. godine.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo