NE GODI MU ZRAK U JAPANU / Ponajbolji veznjak svih vremena šokirao navijače svojim izgledom: 'Imaš li ti sto godina?'

Image
Foto: Profimedia.hr

Andres Iniesta je pod ugovorom s japanskim klubom do kraja siječnja 2024. godine. Za Barcelonu je odigrao 442 utakmice, za Kobe dodao još 100, a upisao je i 131 nastup za španjolsku reprezentaciju s kojom je osvojio dva Europska prvenstva i jedno Svjetsko

8.6.2022.
8:30
Profimedia.hr
VOYO logo

Jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa, Andres Iniesta dugo je dominirao europskim travnjacima, oduševljavao navijače diljem svijeta i sa svojim podjednako legendarnim partnerom Xavijem unio revoluciju u nogomet. Prije nekoliko godina iz Barcelone je otišao u Japan te se maknuo s fokusa europske nogometne javnosti.

Image
KOJA LI JE TAJNA... /

Suigrač otkrio tajnu vrhunske forme Ivana Perišića: 'Šokirao me! Jede čudne stvari...'

Image
KOJA LI JE TAJNA... /

Suigrač otkrio tajnu vrhunske forme Ivana Perišića: 'Šokirao me! Jede čudne stvari...'

Danas 38-godišnji Iniesta i dalje je aktivan igrač koji nastupa u Vissel Kobeu. To je uz Barcelonu tek drugi klub u njegovoj karijeri, a prije nekoliko dana je Iniesta svojom objavom šokirao ljubitelje nogometa diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo godinu stariji od Modrića

Veznjak je tek godinu stariji od našeg Luke Modrića no na fotografiji koju je Iniesta podijelio s fanovima mnogima je za oko zapela činjenica da je Španjolac naočigled ostario te podsjeća više na nekog djedicu nego na profesionalnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Iniesta zasigurno posjeduje nevjerojatan osjećaj za loptu, njegove fanove je iznenadila ova promjena te u komentarima nerijetko ističu upravo desetku Vatrenih, ali i Ibrahimovića i Ronalda.

"Čovječe, imaš li ti sto godina", zapitao je jedan navijač, a drugi su također isticali njegov pomalo oronuo izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andres Iniesta je pod ugovorom s japanskim klubom do kraja siječnja 2024. godine. Za Barcelonu je odigrao 442 utakmice, za Kobe dodao još 100, a upisao je i 131 nastup za španjolsku reprezentaciju s kojom je osvojio dva Europska prvenstva i jedno Svjetsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo