POLICAJKA UCJENJIVALA SLAVNOG NOGOMETASA / 'Vi ste uvjezbana lazljivica'

Visokopozicionirana policajka u Liverpoolu Helen Johnson osudena je na godinu i deset mjeseci zatvora zbog pokusaja iznude novca od zvijezde Redsa Stevena Gerrarda. A kako je do toga doslo?

7.3.2015.
10:41
VOYO logo

Helen Johnson je zahvaljujuci svom polozaju u policiji grada Liverpoola dosla do snimke na kojoj se nalazi legendarni kapetan RedsaSteven Gerrard. Gerrard se na snimci nalazi u guzvi ljudi koja se tukla na ulici, ali svjedoci su potvrdili da on nije sudjelovao u tucnjavi, vec je smirivao sukob. Medutim, legendarni igrac nije pristao na ucjene te je pokrenuo tuzbu protiv nje.

Ubrzo je sve zavrsilo na sudu, a korumpirana policajka tijekom sudenja nije negirala da je do snimke dosla zahvaljujuci polozaju, te je priznala da se ponasala nedostojno sluzbenoj duznosti. To je pokusala opravdati da je cinila uslugu prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9J0wTMh9hBA

Sudac Stuart Baker je tokom izricanja osudujuce presude Johnson okarakterizirao kao uvjezbanu i upornu lazljivicu. Osudio ju je zbog zlouporebe sluzbenog polozaja, pokusaja iznude novca, te narusavanja ugledu kapetana slavne engleske momcadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo