POKLON NAVIJAČIMA VATRENIH: / Nemojte propustiti priliku, dođite besplatno gledati Modrića i društvo

Image
Foto: PIXSELL
2.11.2017.
13:12
PIXSELL
VOYO logo

Reprezentacija će tako u ponedjeljak u 20 sati na igralištu Hitrec Kacian ispod istočne tribine maksimirskog stadiona održati otvoreni trening na koji su dobro došli svi zainteresirani navijači. Izbliza će tako navijači imati priliku vidjeti Luku Modrića i sve ostale hrvatske zvijezde na početku priprema za najvažnije utakmice godine.

Pokušaj približavanja navijačima

"Na trening će se moći ući s ulaznicama koje se mogu preuzeti OVDJE, uz ispunjavanje imena, prezimena i datuma rođenja. Nakon unosa podataka, ulaznice treba ispisati na vlastitom pisaču", priopćio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U krovnoj kući hrvatskog nogometa se tako očito pokušavaju približiti navijačima s kojima posljednjih godina ne žive u velikoj ljubavi. Atmosfera na utakmicama u Maksmiru je prilično trula, takva je bila i na Rujevici protiv Finske, u Splitu reprezentacija već dugo nije dobro došla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je prva utakmica dodatnih kvalifikacija protiv Grčke na rasporedu idući četvrtak u Maksimiru u 20.45 sati, a uzvrat se igra tri dana kasnije u Pireju u istom terminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo