Pokazao kolika je zvijezda pljuvanjem na taksistu!

Koliko je nekad mučno rivalstvo između Arsenala i Tottenhama u Sjevernom Londonu pokazuje i nedavni incident u kojem je glavnu ulogu imao mladi veznjak Topnika Jack Wilshere.

21.3.2011.
15:17
VOYO logo

Londonski taksist Brian Spencer ispričao je Daily Mirroru svoje neugodno iskustvo s Jackom Wilshereom, jedne večeri kad je mladi nogometaš pretjerao s alkoholom.

"Wilshere je bio prilično pijan u društvu svoja tri prijatelja u West Endu kada je vidio Briana kako pred taksijem čeka mušteriju. Dogodilo se to oko ponoći ispred Sophisticats ­striptiz bara", prenosi engleski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

61-godišnji taksist je otkrio što se potom dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao pojma o kome se radi. Uperio je prst u moj taksi i zaurlao: 'Jeb..., ti nas voziš!'. Kada sam mu rekao da je prepijan, postao je još agresivniji... Onda je vidio da nosim kapu Tottenhama i u tom trenutku mu je u očima zasjala mržnja. Nasreću, prijatelji su ga odvukli jer je postao nasilan", ispričao je taksist.

Medijima se zbog incidenta obratio i službeni glasnogovornik obitelji Wilshere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jacku je tek 19 godina i još uvijek se privikava na svjetla reflektora. On shvaća da je njegovo ponašanje bilo loše i pun je žaljenja".

U klubu su također najavili da će disciplinirati svog igrača o kojem se čak i u Barceloni posljednjih tjedana pričalo kao o novom jakom adutu momčadi Arsenea Wengera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201101200375006 arti-201008300463006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo