HULIGANI SE INFILTRIRALI MEĐU NOVINARE: / Novi detalj sinoćnjeg incidenta u Beogradu; 'Bilo je svima jasno da on nije novinar'

Image

Huligani među novinarima na stadionu 'Rajko Mitić'

19.2.2021.
16:11
VOYO logo

Ostao je gorak okus sinoćnje prve utakmice šesnaestine finala Europske lige u Beogradu na Marakani između Crvene Zvezde i Milana, u kojoj su crveno-bijeli uspjeli iščupati remi 2:2 i pozitivan rezultat pred uzvrat za tjedan dana u Milanu na San Siru.

Na tribinama navijači

Jedan muškarac brutalno je izvrijeđao Zlatana Ibrahimovića, a na stadionu su se našli, čini se, i navijači. Ugledni talijanski list Corriere dellaSera objavio je zanimljiv članak u kojem se ne mogu načuditi kako je u Beogradu na tribinama, kako oni pišu, bilo nekoliko tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na stadionu su bile tisuće navijača unatoč zabrani, a moglo se čuti da su navijali za Zvezdu. No to nije bilo samo navijanje. Bilo je tu i vrijeđanja srpskih navijača, a pogotovo su vrijeđali 34-godišnjeg hrvatskog napadača Marija Mandžukića”, piše ugledni talijanski list. Više o tome pročitajte - OVDJE.

Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 18 febbraio 2021 - Belgrado (Serbia ) Sport Calcio Centro sportivo Milanello A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Europa League Sedicesimi di finale Stella Rossa vs Milan Nella foto: Zlatan Ibrahimovic, Hakan Calhanoglu

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada Febraury 18, 2021 Belgrade (Serbia) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2020-2021 - Europa League round of 32 Crvena Zvezda vs Milan In the pic: Zlatan Ibrahimovic, Hakan Calhanoglu,Image: 591880642, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

Srpski Telegraf danas otkriva kako se divljak našao u novinarskoj loži i kako su sami novinari na stadionu, grupirani na jednom mjestu u novinarskoj loži, i sami uvidjeli kako je među njima bilo lica koje nisu novinarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delija na tribinama

Mi smo, pak, kasno sinoć u prvom izvještaju o vrijeđanju Zlatana Ibrahimovića napisali kako su Delije u dobrim i aktivnim odnosima s klupskom upravom, kako ih klub ponekad zna prošvercati pod prijatelje kluba na utakmicu, njihove istaknutije pripadnike, te da se može pretpostavljati da se radi upravo o pripadniku Delija. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Očito smo bili u pravu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pošto je svim novinarima, koji su se grupirali na jednu stranu, bilo jasno da se ne radi o nikakvom medijskom radniku, već o nekome tko se zahvaljujući tko zna kojim vezama našao na mjestu na kojem nije smio, klubu preostaje pokušati identificirati izgrednika koji je osramotio čitav klub u svijetu i pokvario spektakl", stoji u tekstu Telegrafa koji tvrdi kako su navijači Zvezde zgroženi povicima koje je Ibrahimović čuo od strane tog muškarca. Već i na Twitteru, kada se pojavila snimka prvobitno, mnogi su se usprotivili i istaknuli da je to "bruka i sramota".

'Ibrahimović je izjavljivao da mu je žao što neće biti navijača'

"Nažalost, mržnjom zadojena prostačina je sve to bacila po strani i nazivanjem Ibrahimovića, legende svjetskog nogometa, 'balijom', pljunula po Zvezdi i Srbiji. Ibrahimović je čak i prije same utakmice izjavljivao da mu je žao što neće biti navijača, jer bi to bila ludnica od utakmice. Nažalost, navijača nije bilo, jer onda ovako 'hrabri' huligani ne bi se mogli istaći, niti bi se njihovi povici čuli, a pravi navijači Zvezde bi sigurno pokazali poštovanje prema Zlatanu kakvo i zaslužuje", zaključuje se u tekstu Telegrafa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJE pogledajte incident s Ibrahomovićem i huliganom.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo