POJAČAN NADZOR KVALIFIKACIJSKE UTAKMICE PROTIV GRČKE: / Preprodavači ulaznica će biti dodatno nadgledani i procesuirani

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
8.11.2017.
12:56
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

JEDNA ĆE TRADICIJA OVAJ TJEDAN PASTI: Hrvatska nikad nije ispala u dodatnim kvalifikacijama, ali stopostotna je i Grčka

Image
JEDNA ĆE TRADICIJA OVAJ TJEDAN PASTI: /

Hrvatska nikad nije ispala u dodatnim kvalifikacijama, ali stopostotna je i Grčka

Image
JEDNA ĆE TRADICIJA OVAJ TJEDAN PASTI: /

Hrvatska nikad nije ispala u dodatnim kvalifikacijama, ali stopostotna je i Grčka

Građane je pozvala da poštuju smjernice, upozorenja i zapovjedi policijskih službenika, zaštitara, redara bilo da je riječ o sigurnosnim mjerama ili prometu koji će se po potrebi preusmjeravati na prilaznim pravcima stadiona Maksimir. Najavili su i da će preprodavače ulaznica ili sve koji ih "stavljaju u opticaj na nedozvoljeni način" pojačano nadzirati i procesuirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelje i navijače policija je pozvala da se prije utakmice, na stadionu za vrijeme odigravanja utakmice i nakon utakmice ponašaju fer, korektno i sportski kako bi utakmica prošla u primjernom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Ulazi otvoreni od 18:45

Utakmica između reprezentacija Hrvatske i Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji odigrat će se u četvrtak s početkom u 20,45 sati, a ulazi za gledatelje otvaraju se u 18,45 sati. Policija navodi da je uputno što ranije doći na stadion zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati radi onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta na stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače poziva da u zonu stadiona te ostale prostore ne donose pirotehnička sredstva, sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje, transparente i znakovlje neprimjerenog sadržaja te alkoholna pića, a bezalkoholna pića ne nose u staklenim bocama. Na stadion se neće moći unositi kišobrani, upaljači, plastične boce i drugi kruti predmeti te torbe i ruksaci.

Zabrane prometovanja i parkiranja

S obzirom na ograničen broj parkirnih mjesta u zoni stadiona Maksimir, policija preporučuje dolazak na utakmicu javnim gradskim prijevozom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan odigravanja utakmice od ponoći do 24 sata bit će zabranjeno zaustavljanje i parkiranje na južnom parkiralištu Maksimirske ceste od Kipa sportaša, prostoru u zoni raskrižja Ulice Svetice i Maksimirske ceste do zapadnog parkirališnog prostora stadiona Maksimir, na prostoru poligona autoškole i tržnice Borongaj, Hitrecovoj ulici i prostoru južnog ulaza na stadion Maksimir.

Moguće su i zabrane prometovanja Maksimirskom od Kvaternikova trga do Mandlove, Ulicom Svetice od Maksimirske do Branimirove, Budakovom ulicom, Kennedyevim trgom, Zvonimirovom ulicom od Heinzelove do Harambašićeve između 16 i 24 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo