Pogodite koji je Modrićev najdraži trenutak karijere

Uoči gostovanja kod Juventusa u 4. kolu Lige prvaka, hrvatski nogometaš madridskog Reala Luka Modrić dao je intervju za web-stranicu klupskog sponzora Bwina.

4.11.2013.
12:48
VOYO logo

"Ne bojimo se Juventusa. Radi se o velikom klubu i poštujemo ga, ali nas nije strah", naglasio je u uvodu Modrić.

O ciljevima u ovoj sezoni i osobnim pripremama za utakmice Lige prvaka rekao je: "Želim igrati svoj najbolji nogomet i pomoći klubu da osvoji sve trofeje koje može. A za utakmice Lige prvaka se pripremam normalno, kao i za one u prvenstvu. Nema velike razlike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je potom 28-godišnji veznjak i na pitanje koji su mu najdraži trenuci dosadašnje karijere.

"Ima ih nekoliko: debi za hrvatsku reprezentaciju protiv Argentine, prelazak u Real Madrid i pogodak Manchester Unitedu na Old Traffordu. No, nadam se da će najbolji trenutak moje karijere tek doći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je Modrić da uživa svaki put kad izlazi na travnjak Santiago Bernabeua, a na pitanje kojim se igračima Reala iz prošlosti najviše divi, kazao je:

"Puno je velikih nogometaša koji su igrali za Real, poput Alfreda di Stefana ili Ferenca Puskasa. A u novijoj povijesti su to Raul i naš pomoćni trener Zinedine Zidane. I Cristiano Ronaldo koji je prošlost, sadašnjost i budućnost Reala. To su igrači kojima se divim, ali moj uzor u djetinjstvu je bio Zvonimir Boban. Igrao je deset godina za Milan i jedan je od najvećih hrvatskih nogometaša."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo