POGODI TKO DOLAZI NA VJENČANJE GODINE? / Nisu baš svi iz Barcelone dobili pozivnicu za glamuroznu Messijevu svadbu

Image

Lionel Messi odlučio je ozakoniti svoju dugogodišnju vezu s djevojkom Antonellom Roccuzzo, majkom svoje dvoje djece, a spektakularno vjenčanje najavljeno je za 30.

8.6.2017.
7:30
VOYO logo

Bit će to slavljenički dani za Messija koji 24. lipnja slavi "okrugli", 30. rođendan. Španjolski mediji već su počeli nagađati tko je sve dobio pozivnicu za vjenčanje i, još zanimljivije, tko nije...

Messi je pozvao sve suigrače, njih 21 i pritom ih zamolio da ne kupuju nikakve darove već novac uplate u humanitarnu zakladu koju vode on i buduća supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener nije pozvan

Na vjenčanje, iako je pozvan, neće doći Andres Iniesta koji za 30. lipnja ima neke druge planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi, pak, nije pozvao ni bivšeg trenera Luisa Enriquea i njegov cijeli stručni stožer koji je tri godine vodio katalonski klub. Iako su neki tvrdili kako su Messi i Enrique u sjajnim odnosima, nepozivanje na vjenčanje razmahalo je priče o tome kako među njima dvojicom ipak nije vladala idila.

Ipak dolaze Pique i Shakira

Iako se spekuliralo da bi vjenčanje mogli propustiti Gerard Pique i njegova supruga Shakira, zbog toga što je slavna kolumbijska pjevačica u lošim odnosima s Antonellom koja je bila najbolja prijateljica bivše Piqueove djevojke Nurije Tomas, to se ipak nije dogodilo. Barcelonin branič i njegova supruga bit će u Rosariju na vjenčanju godine. Shakira je cijelu situaciju nedavno ublažila izjavom kako nikad između nje i Antonelle nije bilo problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo