ne prepušta mjesto bez borbe / Pogodak i asistencija Mandžukića u prijateljskoj utakmici West Hama i Juvea

Mandžukić je pružio sjajnu predstavu pokazavši novom pojačanju Gonzalu Higuainu da mu neće bez borbe prepustiti mjesto u momčadi

7.8.2016.
16:00
VOYO logo

U prijateljskom susretu igranom na Olimpijskom stadionu u Londonu Juventus je pred 52,000 gledatelja pobijedio West Ham našega Slavena Bilića 3-2 uz pogodak i asistenciju Marija Mandžukića.

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić pružio je sjajnu predstavu u prvom poluvremenu pokazavši novom pojačanju torinske 'Stare dame' Gonzalu Higuainu da mu neće bez borbe prepustiti mjesto u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je prvo u 18. minuti majstorski glavom spustio loptu za Paula Dybalu koji je zabio za vodstvo Juventusa. Tri minute kasnije Dybalu je uzvratio Mandžukuća koji je s nekoliko metara zabio za 2-0. Do konca poluvremena je Andy Carroll smanjio, a isti je igrač u 53. minuti zabio za 2-2. Pobjednički pogodak za Juve zabio je Simone Zaza u 86. minuti.

Mandžukić je na travnjaku proveo prvo poluvrijeme, a u nastavku susreta umjesto njega je zaigrao Higuain. U 58. minuti za Juve je zaigrao i Marko Pjaca, a 15 minuta prije kraja u igru je ušao i najbolji igrač West Hama, Dimitri Payet kojem je to bio prvi nastup nakon Europskog prvenstva u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus je jedan od najvećih klubova na svijetu. Mi otvaramo prvenstvo protiv Chelsea, pa je ovo bio sjajan test," kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo