LIJEPA POSVETA / Pogledajte zanimljiv video kojim se Benfica oprostila od Ferra: Pojavljuje se i Bruno Petković

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ferro je već prošle sezone bio dio Hajduka za kojeg je odigrao 14 utakmica i postigao dva pogotka od kojih je u sjećanju navijača splitskog kluba ostao onaj u finalu Kupa

16.2.2023.
9:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Francisco Ferro posljednjeg dana prijelaznog roka postao je novi igrač Hajduka, a njegov bivši klub Benfica objavio je oproštajni video za stasitog stopera. Splićani su ga platili 550 tisuća eura, a dogovoreni su, po svemu sudeći, još neki bonusi i postotak od buduće prodaje.

Ferro je dijete Benfice i za portugalskog velikana je odigrao 67 utakmica. Jedno vrijeme je glasio za najvećeg talenta u momčadi, većeg čak i od Rubena Diasa, sadašnjeg stopera Manchester Cityja, no splet okolnosti je njegovu karijeru odveo u drugom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedio 18 milijuna prije tri godine

Ferro je već prošle sezone bio dio Hajduka za kojeg je odigrao 14 utakmica i postigao dva pogotka od kojih je u sjećanju navijača splitskog kluba ostao onaj u finalu Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu koji je Benfica posvetila Ferru pojavljuju se i isječci utakmice portugalskog kluba s Dinamom u osmini finala Europa lige. Tada je Ferro bio strijelac u pobjedi Benfice 3:0, a u sažetku se vidi i Bruno Petković u borbi s novom Hajdukovom akvizicijom.

Ferro je prvi dio ove sezone proveo u nizozemskom Vitesseu. Transfermarkt ga procjenjuje na 2.5 milijuna eura, a najveću cijenu je postigao u prosincu 2019. kada je vrijedio čak 18 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo