POGLEDAJTE POTEZ SUAREZA O KOJEM DANAS SVI PRIČAJU: / Posramio je Lyonova stopera, ovo je za odustati od nogometa

Image
Foto: AFP

Dominacija Barcelone završila je petardom u mreži Lyona

14.3.2019.
7:00
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu na Nou Campu pobijedili Lyon s 5-1 (2-0). U prvom susretu u Francuskoj nije bilo golova. Pogotke su za Barcelonu postigli Leo Messi (18pen, 78), Philippe Coutinho (31), Gerard Pique (81) i Ousmane Dembele (86), dok je strijelac za Lyon bio Lucas Tousart (58). Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Barcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projurio poput vlaka

Barcelona je dominantno stigao do pobjede i prolaza zahvaljujući svom majstoru Messiju koji je imao dva gola i dvije asistencije, čime je slomio Lyon, kojemu je ovo prvi poraz u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Francuzi su u 58. minuti imali zaostatak od 1-2 i tada su se počeli otvarati, no tada su primili čak tri gola.

Konstantni napadi Katalonaca urodili su plodom u 18. minuti kada je Denayer napravio prekršaj nad Suarezom u kaznenom prostor, a Messi je "panenkom" pogodio s "bijele točke". U 31. minuti Suarez je izbjegao zaleđe i nesebično dodao Coutinhu, koji s lakoćom pogađa praznu mrežu. Kod te situacije došlo je i do driblinga o kojem danas svi pričaju. Suarez je posramio Marcela, a kako točno, možete vidjeti u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo