ETO, ZATO JE NAJBOLJI NA SVIJETU / Pogledajte novi senzacionalan šou Lionela Messija na Copa Americi, ovo se ne viđa svaki dan

Image
Foto: Profimedia

U polufinalu će Kolumbija igrati protiv Argentine koja je s 3-0 svladala Ekvador

4.7.2021.
8:47
Profimedia
VOYO logo

Kolumbija i Argentina igrat će u polufinalu Copa Americe nakon što su u subotu u četvrtfinalu izbacili Ekvador odnosno Urugvaj.

U prvoj utakmici četvrtfinala Kolumbija je pobijedila Urugvaj sa 4-2 poslije izvođenja jedanaesteraca. Utakmica je završila rezultatom 0-0 poslije 90 minuta regularnog dijela i dva produžetka na stadionu Mane Garrincha u Braziliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvan Zapata, Davinson Sánchez, Yerry Mina i Miguel Borja su zabili golove za Kolumbiju s bijele točke, a vratar David Ospina je obranio udarce urugvajskih nogometaša José María Giméneza i Matías Viña. Strijelci za Urugvaj su bili Edinson Cavani i Luis Suarez.

Image

Messijev show

U polufnalu će Kolumbija igrati protiv Argentine koja je s 3-0 svladala Ekvador.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke za Argentinu postigli su Rodrigo De Paul (40), Lautaro Martínez (84) i Lionel Messi (90+3). Messiju je to 76. pogodak za Argentinu, a zabio ga je iz spektakularnog slobodnjaka, kojeg možete pogledati OVDJE. Isto tako prekrasno je asistirao za prvi gol De Paulu, što možete pogledati OVDJE.

Osim tog gola, Messi je još namjestio drugi gol i to bez gledanja, što možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi polufinalni par čine domaćin Brazil i Peru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo