POGLEDAJTE KAKO SE POZNATI GLUMAC OPROSTIO OD NENADA BJELICE: / 'Kad mu već nismo mogli zahvaliti s tribina...'

Image
Foto: Screenshot

Prezimio je s Modrima u Europi' nakon 49 godina čekanja doguravši do osmine finala Europske lige

18.4.2020.
8:33
Screenshot
VOYO logo

Pozdrav treneru koji nas je vratio na tribine. Tim se riječima poznati hrvatski glumac i veliki Dinamov fan ReneBitorajac oprostio od trenera koij je nakon dvije godina napustio Maksimir.

Hrvatski nogometni prvak raskinuo je u četvrtak ugovor s trenerom NenadomBjelicom. Dogovor je postignut nakon više od tri sata. Bjelica je imao ugovor još godinu i pol dana, a po sezoni je bio plaćen oko 1,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građanski nogometni klub Dinamo i gospodin Nenad Bjelica dogovorili su sporazumni raskid poslovne suradnje. Klub zahvaljuje Nenadu Bjelici na dosadašnjoj suradnji i rezultatima koje je ostvario kao trener Dinama," objavili su iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je preuzeo Dinamo u svibnju 2018. godine i na klupi 'modrih' ostvario je fantastične rezultate. Osvojio je dva naslov prvaka, a Dinamo je milimetar i do treće titule.

Prezimio je s Modrima u Europi' nakon 49 godina čekanja doguravši do osmine finala Europske lige, dok je ove sezone izborio plasman u Ligu prvaka gdje je Dinamo do zadnjeg kola bio i igri za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do razlaza s vodstvom kluba došlo je koncem ožujka nakon što igrači i stručni stožer nisu pristali na smanje plaća po uvjetima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo