Pogledajte kako je Ronaldo odgovorio na provokacije s tribina

'Ti si samo jeftini Gareth Bale', pjevali su i skandirali navijači Sjeverne Irske u Belfastu najvećoj zvijezdi portugalske reprezentacije Cristianu Ronaldu.

7.9.2013.
19:54
VOYO logo

U kvalifikacijskom ogledu za Svjetsko prvenstvo na stadionu Windsor Park, Sjeverna Irska je početkom nastavka imala vodstvo 2:1 i čovjeka više na terenu zbog isključenja Postige u 43. minuti, pa su njezini navijači, koji su od početka ogleda provocirali Ronalda, očigledno imali veliko samopouzdanje.

No, nakon što su ''pecnuli'' Ronalda aluzijom da je njegov novi klupski suigrač Gareth Bale, koji je pristigao iz Tottenhama, koštao ''kraljevski klub'' oko 100 milijuna eura, čime je premašen dosadašnji rekordni transfer plaćen upravo za prelazak Ronalda iz Manchester Uniteda u Real Madrid 2009. godine, portugalski je napadač eksplodirao na terenu, te je od 68. do 83. minute zabio tri gola za pobjedu svoje selekcije 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je pobjedom Portugal skočio na prvo mjesto u F skupini, a Ronaldo je prvi puta u karijeri isporučio hat-trick u dresu portugalske reprezentacije. Sada na kontu u nacionalnoj momčadi ima ukupno 43 gola. Prestigao je time na drugom mjestu legendarnog Eusebija (41), a pred njim je na vječnoj ljestvici ostao još samo Pedro Pauleta (47).

"Želio bih posvetiti ovu pobjedu svome ocu koji nas je napustio prije osam godina", poručio je Ronaldo nakon utakmice. Njegov je otac preminuo u dobi od 52 godine od komplikacija zbog alkoholizma…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6540558

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo