VIDEO: / Kakav majstor! Mourinho čestitao sam sebi!

Engleski nogometni savez slavi 150 godina postojanja, a tim povodom je Jose Mourinho čestitao Englezima, ali i sebi.

15.1.2013.
11:35
VOYO logo

Nije tajna da je Mourinho jako vezan za engleski nogomet te je više puta najavio kako bi se nakon epizode u Realu mogao vratiti na Otok, a u čestitci Engleskom nogometnom savezu je spomenuo i sebe.

"Osjećam kako moram i sam sebi čestitati zbog vaših 150 godina jer, kao što svi znaju, ja jako volim nogomet, a svatko tko voli nogomet mora biti u ljubavi i s Engleskim nogometnim savezom! Čestitam vam", izjavio je Mourinho koji će u utorak navečer odraditi 600. službenu utakmicu u iznimno uspješnoj trenerskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Real Madrida će ugostiti Valenciju u prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kralja, a Mourinhu će to biti 149. službena utakmica na klupi Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše je utakmica zasad odradio u Chelseaju - 185. Porto je vodio 127 puta, Inter 108, Uniao Leiriju 20, a Benficu 11 puta. Kao samostalni je trener debitirao upravo na klupi Benfice, 23. rujna 2000. godine.

U nešto više od 12 godina prgavi, ali iznimno uspješni stručnjak je osvojio 20 trofeja. Dvaput je osvojio Ligu prvaka, a bio je i nacionalni prvak u svim državama u kojima je radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo