GOTOVO PA SULUDO / Scena koju vjerojatno više nikada nećemo doživjeti. Pogledajte kako je izgledala klupa Reala u posljednjim trenucima utakmice

Image

Do kraja utakmice, odnosno, produžetaka, trener Carlo Ancelotti izmijenio je gotovo pa cijelu momčad i sve glavne zvijezde bile su na klupi

5.5.2022.
13:51
VOYO logo

U finalu nogometne Lige prvaka 28. svibnja na stadionu Stade de France igrat će Real Madrid i Liverpool. Liverpool je u utorak preskočio Villarreal, a u srijedu mu se pridružio i Real Madrid koji je na Santiago Bernabeuu nakon produžetaka s 3-1 pobijedio Manchester City nadoknadivši poraz 3-4 iz prve utakmice.

City je poveo u 73. minuti golom Riyada Mahreza, no Real je u sudačkoj nadoknadi golovima Rodryga (90, 91+2) okrenuo rezultat i izborio produžetak. Karim Benzema je iz kaznenog udarca u 95. minuti postavio konačnih 3-1. Luka Modrić je za Kraljevski klub igrao do 75. minute i bio je jedan od glavnih protagonista ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ponovno je Luka bio jedan od junaka, briljirao je u sredini terena. Vatreni je odigrao sjajno, a zamijenio ga je Eduardo Camavinga jer se dobrano bio potrošio, a Realu je tad trebala svježa snaga, krv i prije svega - energija.

Svi najjači na klupi

Do kraja utakmice, odnosno, produžetaka, trener Carlo Ancelotti izmijenio je gotovo pa cijelu momčad i sve glavne zvijezde bile su na klupi. Gotovo je nevjerojatno da su krucijalne dijelove susreta protiv moćnog Cityja preživjeli bez Modrića, Kroosa, Benzeme, Casemira, Viniciusa, Militaa, Marcela, s praktički rezervnim sastavom na terenu. Upravo je prizor Realovih legendi i najboljih igrača kako na rubu živaca i uzbuđenja gledaju završnicu s klupe, prizor kojeg vjerojatno više nikada nećemo imati prilike vidjeti. I samim tim je plasman Reala u finale još luđa priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo