DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA / Pogledajte 'jedan od najgorih Modrićevih udaraca u karijeri' i zašto se Marca zgraža nad Lukinim potezom

Image
Foto: Profimedia

Pogodak odluke zabio je Karim Benzema u 40. minuti na asistenciju Luke Modrića

2.12.2021.
10:06
Profimedia
VOYO logo

U odgođenom susretu devetog kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu pobijedio Athletic Bilbao s 1-0.

Pogodak odluke zabio je Karim Benzema u 40. minuti na asistenciju Luke Modrića. Asensio je pucao s ruba kaznenog prostora, Unai Simon je obranio, a lopta se odbila do Modrića koji je opalio iz prve. Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije je loše zahvatio loptu gurnuvši je do Benzeme koji je lagano zabio u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to Lukina peta asistencija ove sezone u svim natjecanjima, dok je Benzema postigao 35. gol u 46 susreta ove godine u svim natjecanjima.

Image
Foto: Profimedia

'Najgori šut u karijeri'

No, Lukina asistencija zapela je za oko novinarima Marce koji su napisali da je to zapravo bio jedan od najgorih Modrićevih šuteva u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unai Simon je sjajnom obranom odbio loptu nakon jakog udarca Asensija, a odbijanac je postao Modrićev najbolji prijatelj. Modrić, u izglednoj poziciji da postigne gol, imao je jedan od najgorih šuteva svoje karijere. Sreća uvijek prati dobitnika Zlatne lopte kad dodaje i njegov se udarac pretvorio u šansu, koju Benzema nije propustio", piše tako Marca.

Modrićev loš udarac, odnosno asistenciju, pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo