NAKLON DO PODA / Dani Olmo zabio spektakularnu golčinu, pogledajte majstoriju o kojoj će se danima pričati

Image

Od prve minute utakmicu je počeo hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol

11.2.2022.
22:13
VOYO logo

Nekadašnja zvijezda Dinama, Dani Olmo, zabio je spektakularan pogodak u 22. kolu Bundeslige. Njegov Leipzig sastao se s Kolnom. U 25. minuti Christopher Nkunku zabio je za vodstvo domaće momčadi.

Olmo je povisio u 45. nakon fantastičnog udarca s oko 25 metara, kojeg možete pogledati ovdje. Nekoliko minuta kasnije Španjolac je asistirao Angelinu za 3:0.Gosti su poraz ublažili u sudačkom produžetku golom Tima Lemperlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu za Leipzig.

Glasine oko budućnosti

Španjolski nogometaš pretprošle godine je prešao iz zagrebačkog Dinama u njemački RB Leipzig, a već dugo kruže glasine kako bi mogao ponovno promijeniti sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše se pričalo o Olmovom povratku u klub u kojemu je napravio prve nogometne korake, španjolskog velikana Barcelonu, a nedavno je ugledni talijanski novinar i ekspert za transfere Nicolo Schira objavio da bi Španjolac mogao preseliti u engleski Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je Olma prodao Leipzigu za 22 milijuna eura, ali je dogovoren i čitav niz bonusa, a onaj najvažniji jest taj da bi Dinamu pripalo 20 posto od razlike između Olmova transfera iz Dinama u Leipzig i Leipziga u neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo