PODVIG USRED MILANA: / Sjajni Rog i Napoli srušili Inter Brozovića i Perišića, povijest se ponavlja nakon 84 godine

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

U pravoj nogometnoj poslastici 34. kola Serie A, Napoli je na gostovanju na Giuseppe Meazzi pobijedio Inter rezultatom 1-0. Gol odluke bilo je djelo Calleona.

30.4.2017.
22:44
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Šesta uzastopna utakmica bez pobjede za Inter, nastavak niza dobrih igara Napolija koji već osam utakmica u prvenstvu ne zna za poraz.

Klub iz Napulja, s juga Italije, uspio je ostvariti veliki podvig. Po prvi puta nakon 84 godine, napolitanci su u jednoj sezoni na gostovanju pobijeđivali i Milan i Inter. To im se nije dogodilo od sezone 1932./33., a dogodilo im se samo tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interu ne cvjetaju ruže. Nerazzurri su produžili krizu i upisali četvrti poraz u posljednjih šest utakmica, uz dva remija. Puno previše za Perišića, Brozovića i društvo koji su obavijeni nezadovoljstvom, javlja La Gazzetta delo Sport.

No, Marko Rog ima razloga za smijeh, a protiv Intera je u igru ušao u 63. minuti i odigrao dobro. Moglo je to biti i uvjerljivije, ali Handanovič je obranama spašavao Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu šansu za 2-0 imao je Marko Rog, ali Handanovič mu je odlično skinuo. U redovima Intera veznjak Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 60. minuti.

Perišić je imao jednu prigodu, u 71. minuti sa 15 metara opalio je volej, ali ravno u golmana Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Napulja ostala je na trećem mjestu, ali ima samo bod zaostatka za drugoplasiranom Romom koja je poražena u gradskom derbiju od Lazija sa 1-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno je u redovima Lazija bio raspoložen Senegalac Keita Balde Diao, koji je nakon hat-tricka u prošlom kolu, ovaj puta bio dvostruki strijelac, u 12. i 85. minuti, dok je jedan pogodak postigao srpski reprezentativac Dušan Basta.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo