PODIVLJAO ZBOG IZMJENE: / Pogledajte što je Livaja napravio kad ga je trener odlučio zamijeniti

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Marko Livaja još jednom je iskazao svoju temperament, burno reagiravši kad ga je trener odlučio promijeniti gostovanju Las Palmasa kod Alavesa u 14. kolu španjolske Primere.

5.12.2016.
12:28
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Hrvatski napadač bio je jedini strijelac za svoju momčad, u 57. minuti zabio je za konačnih 1:1. No, Livaja nije baš mirno primio odluku trenera Quique Setiena o izmjeni 13 minuta kasnije.

Nakon što se s njim rukovao, Livaja je nastavio prema klupi i žestoko nogom udario po sportskoj torbi. Srećom, suci nisu vidjeli njegov izgred, jer je mogao loše proći i biti kažnjen nakon izlaska s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač ga se odrekao

Svojedobno se tadašnji izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač odrekao Livajinih usluga, jer uopće nije mogao kontaktirati igrača. U Italiju je Livaja stigao potpisavši za Inter, za koji je odigrao 13 utakmica i zabio četiri gola. Nosio je još dres Cesene, Atalante i Empolija, a znao se svađati s navijačima.

No, sve je ove sezone krenulo dobro za nekadašnjeg igrača Hajduka. Odlično igra u Las Palmasu, ove sezone ima učinak od tri gola i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo