VELIKA POBJEDA U TEŠKIM UVJETIMA: / Sreća na strani Dinama, Makedonci triput pogodili vratnicu!

Image

Nogometaši Dinama pobijedili su Vardar s 2-1 u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka i napravili značajan korak prema plasmanu u sljedeću fazu.

12.7.2016.
22:05
VOYO logo

VARDAR - DINAMO 1-2

VARDAR: Pačovski; Hambardzumjan, Grnčarov, Mijušković, Popov - Spirovski, Gligorov - Kojašević, Felipe, Asani - Petkovski

DINAMO: Ježina; Stojanović, Sigali, Schildenfeld, Matel - Machado, Antolić - Soudani, Rog, Fernandes - Henriquez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 0-1 Mijušković (21 - ag), 0-2 Rog (30), 1-2 Hambardzumjan (55)

Modri su u vrućem i sparnom Skoplju pobjedu osigurali već u prvom poluvremenu u kojem su zabili oba pogotka. Napravili su to bez ponajboljeg igrača Marka Pjace koji je službeno bio prehlađen, ali postoje i nagađanja da je razlog izostanka transfer u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčarovi su nogometaši poveli u 21. minuti autogolom Mijuškovića. Soudani je ubacio s desne strane prizemno u kazneni prostor, lopta je prošla između nekoliko igrača, zakačila Mijuškovića i tako prevarila vratara Pačovskog.

Vratnica Sigalija

Samo devet minuta kasnije već je bilo 2-0 za Dinamo. Machado je gurnuo loptu u for Soudaniju, ovaj se sjurio po desnoj strani i povratnom loptom pronašao Roga koji je sa sedam, osam metara preciznim udarcem pogodio suprotan kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću priliku domaći su imali u 36. minuti kada je Petkovski pucao s manje od deset metara, ali je njegov udarac zaustavila vratnica. Što nisu napravili tada, Makedonci su uspjeli u desetoj minuti nastavka. Felipe je lijepo gurnuo loptu iza zadnje linije Dinama gdje se ubacio Hambardzumjan i iz blizine poslao loptu u mrežu.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OSJETITE DJELIĆ ATMOSFERE IZ SKOPLJA: Ovako je izgledala borba Vardara i Dinama za Ligu prvaka

Image

OSJETITE DJELIĆ ATMOSFERE IZ SKOPLJA: Ovako je izgledala borba Vardara i Dinama za Ligu prvaka

Dinamovce to nije obeshrabrilo. Nastavili su napadati i u 68. minuti došli do velike prilike. Lopta se nakon Fernandesova udarca odbila i došla do Sigalija koji je bio sam na osam metara od gola. Pogodio je, međutim, vratnicu, a iz odbijanca je Ćorić pogodio vanjski dio mreže.

Uzvrat u srijedu

Do kraja utakmice Modri su opasno živjeli, a nogometaši Goce Sedloskog su još dvaput pogađali okvir gola! U 82. minuti domaći su se sjurili u kontranapad, Boareto je prošao po lijevoj strani i pucao, ali lopta je završila u vratnici. U drugoj minuti sudačke nadoknade udarac Kojaševića je, pak, zaustavila prečka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je nedvojbeno bio bolji, ali na kraju je i uz obilje sreće došao do važne pobjede i prednosti pred uzvrat koji se igra iduće srijede na Maksimiru.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo